Va prezint reteta supa greceasca pentru 7-8 portii, timp de realizare 45 de minute, dificultate simpla.
Ingrediente:
- 150g branza telemea;
- 2 cepe;
- 2 morcovi;
- 1 telina;
- 1 radacina de patunjel;
- 2 cartofi mari;
- 1/2 kg rosii;
- 1 lingurita ulei de masline;
- patrunjel
- sare dupa gust.
Mod de preparare:
Curatati ceapa si puneti-o la fiert impreuna cu morcovii, radacina de patrunjel si telina, spalate si taiate cubulete. Adaugati cartofii si sare dupa gust.
Separat, opariti rosiile, decojiti-le si treceti-le printr-o sita. Sucul obtinut din rosii dati-l in clocot impreuna cu lingurita de ulei de masline si sare + piper dupa gust.
Cand legumele sunt aproape fierte, turnati sucul de rosii, adaugati verdeata tocata fin si mai lasati-o pe foc cateva minute. Cand este gata, la sfarsit adaugati branza telemea rasa in prealabil.
Pofta buna!
Ce parere aveti despre reteta supa greceasca?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu